събота, юли 28

Джъстин Бийбър:Прекалено добър съм за Селена Гомес

Вижте какво намерих в един сайт Dnes.bg :
Джъстин Бийбър започна да се изказва и държи като истинска примадона. 18-годишният певец, който излиза с колежката си Селена Гомес се е взел доста на сериозно и дори си позволил да коментира, че е прекалено добър за нея.
В медийното пространство певецът не спираше да превъзнася половинката си, след като в края на миналата година една девойка го обвини, че е баща на детето ѝ, Бийбър бе повече от любвеобилен към половинката си. Тя застана на негова страна и го подкрепи публично.
И докaто видимо звездите изживяват идиличен романс, близък до Селена издаде пред сп. Star, че в момента има силно напрежение в отношенията им заради арогантността на Джъстин. Източникът сподели, че певецът дори ѝ е казал: „Прекалено добър съм за теб" и настоявал тя да се чувства поласкана, че ѝ е обърнал внимание.
„Понякога Джъстин е прекалено арогантен и се държи детински. Приятелките ѝ отдавана я съветват да го остави. И всеки път, когато тя се замисли дали да не го направи, той става отново романтичен", казва още източникът.
Приближените на актрисата са убедени, че накрая тя ще го зареже. В медийното пространство Бийбър си гради имиджа на нежен и романтичен тип, чието сладникаво излъчване го прави идол на повечето тийнейджърки. Но зад маската на миловидния хлапак очевидно се крие една надменна личност.
В новия брой на сп. Rollercoaster той дори си позволява да се присмее на плешивостта на принц Уилям, казвайки: „В днешно време човек може много лесно да прикрие плешивите петна по главата си. Все пак нямат ли в Англия някакви продукти, които да се грижат за косата?"
Не знам дали това е само слух ,но съм виждала някои статии в сайтовете как Джъстин се държал грубо със Сел или други хора.

3 коментара:

  1. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  2. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване