събота, декември 15

Поредната драма около Джелена- или лъжа?

Селена, ( 20 годишна) е получила някои шокиращи новини за 18-годишния Джъстин и нейния бивш, 20-годишния Ник Джонас. Някои много близък приятел на Селена каза пред HollywoodLife.com, че Селена била съкрушена да разбере за скорошна вечер заедно.
"Джъстин Бийбър и Ник Джонас са се размотавали заедно вечер на 13ти Декември" каза ни източника ни днес. "..Селена се разплака. Джъстин дори не отговаряше на обажданията й, когато тя разбра за това рaзмотаване с Ник му се обади.
Междувременно двете момчета туитнаха за забавленята си, сякаш не е било голяма работа.
"В студиото тази вечер, работейки върху акустичен албум.... имах няколко солидни пинг понд партии, но все още съм шампион" 
Съобщението горе туитна Джъстин на 14-ти декември (вчера) . Ник също написа:
"Играх с Джъстин Бийбър на пинг понг. Два пъти имаше равен резултат, но той е пинг понг шампиона. #ЩеТеПобедяСледвашиятПът :)"
Селена все още била тъжна за раздялата си с Ник Джонас. Въпреки, че те са се разделили по взаимно решение, Селена била опустошена в края на 2010, заради раздялата с Ник, докалдва сп. "People".
"Не е лесно да минаваш през раздяла" - казва източника си. "Но Селена има много приятели, на които може да разчита за подкрепа.". Приятелят на Селена издава, че тя мисли, че е крайно време да сложи край на връзката им. "Затова трябва да скъсат", казва източника за Селена "Сърцето и е разбито, но тя продължава да опитва.. и не се получава"

Няма коментари:

Публикуване на коментар