понеделник, декември 24

Ретро Селена

На мен са ми много интересни Ретро Селена частите от Selena-Daily и реших да сложа няколко:
Селена Гомес – следващото голямо нещо на Дисни?
J-14 DECEMBER 2007

Разпознавате ли Селена Гомес от нейните гост-участия като съперничката на Хана Монтана или гаджето на Коди от „Лудориите на Зак и Коди”? Дисни са толкова впечатлени от 15-годишната Селена, че й предлагат водеща роля в „Магьосниците от Уевърли Плейс”. Списанието разкрива защо всички са под заклинанието на Селена, когато си говорим с дръзката млада звезда.
Въпрос: Как се сравняваш с твоя образ Алекс Русо?
Селена: Аз не съм като Алекс. Аз съм дружелюбна, но не пакостлива като нея. Не правя много проблеми. Забавно е да играя някого, който е толкова различен от мен. Готино е да бъда това малко саркастично момиче и да казвам неща, които биха ме вкарали в беля, ако ги изрека наистина!



Въпрос: Имала ли си посрамващ момент на снимачната площадка?
Селена: Не, но си правим шеги един на друг. Джейк Остин хвърля храна по мен или аз го препъвам или плаша.
Въпрос: С кои други звезди на Дисни си приятелка?
Селена: Излизам с Майли Сайръс. Също с екипа на „Cory in the House” и „Лудориите”. Дисни са като едно задружно семейство.
Въпрос: Чухме слухове, че си гадже с Коул Спраус?
Селена: О, Боже Господи! Това бе толкова забавно. Чух ги тези неща. Коул и Дилън са страхотни, но ние сме само приятели.
Въпрос: Падаш ли си по някоя знаменитост?
Селена: Винаги съм си падала по Раян Гослинг. Обожавам „Half Nelson” и „The Notebook”. Той е удивителен!
Селена: Аз съм непохватна, така че се препъвам през цялото време. Трудно ми е да ходя на високи токчета. Аз нося повече Converse и тениски.

Селена казва „Здрасти!”
TIGER BEAT DECEMBER 2007

Посрещнете най-новото готино момиче по телевизията!
Вие може да разпознавате Селена Гомес като Гуен от „Лудориите на Зак и Коди” или като Микайла съперничката на Хана Монтана. Сега Селена участва в нейно собствено телевизионно шоу наречено „Магьосниците от Уевърли Плейс”. Това е мечта превърнала се в реалност за младата актриса. „Аз отидох при майка ми и й казах, че искам да правя това. – усмихва се Селена – тя работеше в театър у дома в Тексас и аз обожавах да гледам репетициите й.” Каквато майката, такава и дъщерята!
Селена се усмихва доста, докато говориш с нея. Нейното лице светва, когато я запитахме за любимите й дрехи. „Аз не мога да сброя колко чифта обувки „Converse” притежавам. Аз не съм всъщност момичешко момиче.” Нейната героиня Алекс в „Магьосниците” споделя стила на Селена и нейния манталитет. „И двете сме дружелюбни.”

Повдигни настроението, Селена!
TIGER BEAT DECEMBER 2008

Всеки има лоши дни – дори Селена Гомес! Ето как тя си помага да се почувства по-добре!
Дали е дъждовен ден или пропуснато обаждане от любимото момче, има много неща, които могат да накарат Селена Гомес да се почувства в лошо настроение. Но когато тя се нуждае от подобрение, тя знае точно какво ще преобърне нещата! „Когато имам лош ден или не се чувствам добре, аз обичам някой да си играе с косата ми.” Да поискаш някого да си играе с косата ти, може да прозвучи като необичайна молба, но Селена разкрива, че има само трима души, на които тя винаги може да разчита на това : „Моята майка, баба ми и най-добрата приятелка – усмихва се тя. – Аз просто ще си лежа, ще ям кисели краставички и те ще си играят с косата ми. Ето така аз лекувам сълзите.”
Селена прави възможното, за да повдигне настроението на приятелите си също! Нейната рецепта за усмивка е проста. „Правя се на клоун пред тях и ги разсмивам. Ако Деми има лош ден, тя ще дойде при мен и аз просто ще й разказвам наши си шеги или ще стана и ще танцувам. След това изкарваме сладоледа.” Вкусно и забавно!

Какво обича Селена Гомес?
GIRL’S LIFE FEBRUARY-MARCH 2008

Всички я познавате като съперничката на Хана Монтана – Микайла, а сега ни омайва със заклинания като магьосничката Алекс от „Магьосниците от Уевърли Плейс”. Какво следва за Селена? Главната роля в продължението на „Пепеляшка” заедно с Дрю Сийли, сладурът, който бе Трой в живото турне на „Училищен мюзикъл” (въздишка)

Свети Валентин наближава и списанието не можа да не се зачуди: Какво обича Селена най-много? Така че ние й се обадихме и се прицелихме право в сърцето...на нещата. Ето кои са нещата, които обича...

Селена обича баскетбол
Селена: Аз съм огромна фенка на баскетбола. Моят любим отбор е Сан Антонио Спърс. Аз преди играх в отбор в училище, но след като преминах на домашно обучение не съм участвала.
Въпрос: Някога излизала ли си да играеш?
Селена: И сега и тогава все още играя за забавление.
Въпрос: Има ли баскетболно игрище близо до теб?
Селена: Ние всъщност имаме баскетболно игрище на снимачната площадка. Забавно е.
Въпрос: Играеш ли с момчетата?
Селена: Единствено играя с моя телевизионен брат Джейк, така че като го бия, не се чувствам добре. Той е само на 12, а половината пъти успява да ме бие.

Селена обича момчета
Селена: Предполагам, че аз съм момчешко момиче. В Тексас, откъдето идвам, аз просто се мотаех с моите приятели момчета, защото те ми бяха като по-големи братя. Аз се вкарвах в големи драми с момичетата. Те са твърде „О, Боже Господи! Тя каза еди-какво си за теб.” А аз отвърщам „О, ОК. Твърде много драма.” Момчетата са „Както и да е” и аз съм по същия начин.
Въпрос: Значи се събираш с момчетата, гледате баскетбол и си вземате начос(бел.LightOne – люто царевичен тортила чипс ) и чили и подобни храни?
Селена: Да. Всъщност ние ядем пуканки и кисели краставички. У дома всички мои приятели са фенове на Далас Маверикс, така че бе нещо като състезание помежду ни, но обикновено моят тим печелеше.
Въпрос: Кисели краставички?
Селена: Да, аз обичам кисели краставички. Нямам представа защо. Аз просто обожавам кисели краставички. Предполагам, че съм кисело момиче.
Въпрос: Ама кисели краставички с копър?
Селена: Мммхм. (Да.)

Селена обича Далас
Въпрос: Сега живееш в Лос Анджелис, нали?
Селена: Да. Още съм доста нова тук, но си ходя у дома – най-малкото опитвам се – веднъж месечно. Аз съм в сърцето си момиче от Тексас. Аз съм от Гранд Прери, който е на две-три минути от Далас. Живеем в приятен квартал в предградията и всеки познава всеки. Ние можем просто да излезем навън и да се мотаем без притеснения. Аз имам същите приятели от детската градина, така че всички сме си доста близки. А аз съм много близка със семейството си – моите братовчеди, моите лели, моята баба и дядо. Определено беше трудно да напусна приятели и семейство.
Въпрос: Какво правеше в Гранд Прери?
Селена: Ние се разхождажме из улиците доста с приятелите. Можехме да обикаляме из целия квартал, но като изключим това всичко си е нормално. Можеш да отидеш в паркове за скейтборд или на пазаруване в търговския център, или да отидеш на кино с приятели.
Въпрос: Какво ти липсва най-много?
Селена: Семейството и приятелите ми, разбира се, но също ми липсват и разходките. Разхождах се боса около квартала, без да се притеснявам за нищо. Бе приятно и спокойно. Можехме да ходим по средата на улицата и нямаше вървящи коли по пътя изобщо. В Лос Анджелис не може да направиш това.

Селена обича нейните най-добри приятелки завинаги
Селена: Моята най-добра приятелка е Деми Ловато и тя е от Тексас също. Аз всъщност я срещнах, когато снимах „Барни и приятели” на 7-годишна възраст. Ние и двете играехме в шоуто заедно и сега сме на 15 години и все още най-добри приятелки. Сега тя работи за Канал Дисни. Толкова е странно. Моят най-добър приятел е Ранди Хил и той все още е в Тексас, работейки в магазин за скейтборди. Винаги мога да отида при него, когато имам нужда да поговоря.
Въпрос: Това е много готино, че имаш най-добър приятел.
Селена: Да, познавам го, откакто бях на 5. Той е наистина готин и приятен. Хората си мислят „О, да, тя си има най-добър приятел.” Да, защото го познавам през целия си живот и той е мил. Да, имам най-добри приятели момиче и момче.
Въпрос: Този Ранди дава ли ти прозрение за момчетата?
Селена: Понякога, но всъщност е по-скоро обратното. Той винаги ме пита като „Ще ходя на среща с момиче. Мога ли да си облека това?” Аз се забавлявам с него. Казвам му: „Да, ти можеш да носиш това. Ще ти стои добре.” Той ме пита за неща като какъв подарък да купи за момиче и подобни.

Селена обича любовта от приказките
Въпрос: Имаш ли си гадже?
Селена: Не, всъщност нямам. Аз пътувам точно сега и съм само на 15. Не мисля, че непременно се нуждая от гадже сега. Аз не съм в Калифорния. Аз съм в Канада, така че ще бъда тук за кратко. Така че може би следващата година бих имала едно, но не точно сега. Фокусирана съм върху работа и училище.
Въпрос: О, ти сега снимаш продължението на Пепеляшка с Дрю Сийли?
Селена: Да.
Въпрос: Имаш ли сцена с него, където да се целувате?
Селена: Да, имам. Не сме я заснели още, но аз танцувам с Дрю вече три седмици. Така че го опознавам наистина добре. Ние сега репетираме. Толкова е приятно с него, така че не мисля, че ще се притесня за тази сцена.
Въпрос: Това първата ти екранна целувка ли е?
Селена: Не, моята първа целувка бе с Дилън Спраус в „Лудориите на Зак и Коди”. Тогава беше забавно. Той бе по-нисък от мен, така че трябваше да се наведа малко, но беше сладък епизод. Дрю определено е по-висок, така че тази сцена с него смятам, че ще мине по-гладко.
Въпрос: Имаш ли звезда, по която си падаш?
Селена: Имам. Моята знаменитост, по която си падам е ...ох...как му е името? Той играеше в „AlphaDog” и в „Into the Wild”. Emile Hirsch.
Въпрос: О, ти дори не помниш името му?
Селена: Е.... аз го забравих за секунда, защото беше Шая Лабьоф преди да видя няколко филма с Emile Hirsch и аз си казах „Аз имам нова знаменитост.” Той е толкова сладък.
Въпрос: Може би ти един ден ще имаш сцена с целувка с него.
Селена: Е, може би.

Селена обича телевизионните си братя
Въпрос: Имаш ли братя и сестри?
Селена: Аз съм единствено дете, така че е наистина страхотно да играя средната сестра на двама братя в „Магьосниците”. Страхотно е да се преструвам, че съм познавала тези хора през целия си живот и да се карам с тях. Наистина е забавно.
Въпрос: Излизаш ли често с момчетата?
Селена: Ревностно. Ние си пишем съобщения един на друг веднага щом напуснем снимачната площадка. Питаме родителите си: „Може ли да отидем в търговския център? Може ли да отидем на кино?” Нашите родители ни се смеят и ни казват „Вие изглеждате сякаш никога не сте били заедно досега.”, но те са ми като семейство. Аз плаках, когато първият сезон приключи, защото моят малък брат (Джей Т. Остин) се прибираше обратно в Ню Йорк, а по-големият ми брат (Дейвид Хенри) отиваше в Юта, за да снима „Dadnapped”. Така че си звъним един на друг всеки ден. „Какво правиш? Липсваш ми.”
Въпрос: Как убивате времето на снимачната площадка?
Селена: Дейвид има някакви карти с въпроси като „Бихте ли се отнасяли с децата си по същия начин, както вашите родители с вас?” Те са дискусионни карти и ти можеш да питаш всеки какъв е твоят най-срамен момент и такива. Освен това ние говорим и се смеем. Ако сме уморени, ние просто безделничим заедно. Дейвид харесва да ми удря сгъвката на коляното, така че аз почти се препъвам. Той винаги го прави. Ние просто лудуваме и играем игри.

Селена обича „Клюкарката”
Въпрос: Имаш ли любимо телевизионно предаване?
Селена: Не съм много по телевизията, но аз и майка ми всяка сряда вечер гледаме „Клюкарката”. И ние имаме всичките епизоди на iTunes. Не знам защо обожавам сериала. Много добре е изигран. Аз се възхищавам на всички в шоуто.
Въпрос: Срещала ли си някого от тях?
Селена: Не съм. Но аз много бих искала. Мисля, че ще бъда като малко момиче и ще викам „О, Боже Господи, аз обожавам шоуто ви” и ще изглеждам глупаво.
Въпрос: Ако можеше да работиш с някого от това шоу, с кого?
Селена: Вероятно Blake Lively, момичето, което играе Серена. Аз наистина й се възхищавам като актриса и чувам, че тя е наистина мило момиче. С удоволствие бих се учила от нея. Да се срещна с нея, би било забавно.

Селена обича лимони
Селена. Аз обичам лимони. Много е странно, знам.
Въпрос: Изяждаш ги целите?
Селена: Да. Мария Каналс, която играе моята майка в шоуто ми казва: „Как може да изядеш цял лимон?” Тя винаги ми казва: „Защото ти си от Тексас, ето защо.” Винаги ми се смее, но аз обичам лимони. Аз просто взимам цял лимон и сипвам малко сол отгоре. Майка ми се дразни за това, защото е вредно за зъбите ми. Но аз й казвам: „Аз си ги мия всеки ден и всяка нощ.”А тя ми отвръща: „Няма значение. Това ще нарани емайла ти.” Тя полудява заради мен.
Въпрос: Не каза ли, че слагаш сол отгоре?
Селена: Да.
Въпрос: Не захар?
Селена: Не.
Въпрос: Сол?
Селена: Сол.
Въпрос: Откъде си придобила този навик?
Селена: Всъщност започна, когато бях в „Барни”. На обяд моята приятелка Деми и други деца слагаха захар на лимона, но аз не го харесвах. Беше твърде сладко. Така че слагах сол и се влюбих в лимона оттогава. Да, можеш да нарежеш тънки резенчета и тогава да прибавиш сол.
Въпрос: Това е толкова странно.
Селена: Това е толкова хубаво.


Другите истински любимци на Селена
Бритни – „Била съм на всеки един от концертите на Бритни Спиърс. Да, аз имам вяра в Бритни. Обичам я до смърт и разбира се всеки минава през трудни моменти.”
Наука – „Нямам представа защо, но има нещо интересно в научаването на неща за нашата планета и всичко останало, дори уроците за специфични неща като растенията, наистина ги обожавам.”
„Converse” – „Аз съм фенка на „Converse”. Разбира се, аз трябва да се обличам елегантно поради някой случай, но обикновено нося неофициални дрехи. Но има малки момичета, които идват при мен и ми показват, че те се обличат като мен. Едно момиче ми показа снимка и каза: „Аз се обличам като теб в училище”, като това почти ме накара да се разплача.”
Нейната майка – „Моята майка е най-добрата ми приятелка. Тя е винаги навсякъде с мен. Понякога на снимачната площадка аз просто се нуждая да видя лицето й. Казвам й „Мамо, имам нужда да те видя.” Аз просто трябва да имам майка си.”
Майли – „Аз и Майли Сайръс имахме сцена в „Хана Монтана”, където бяхме ядосани и си говорихме злобни неща, и когато приключихме сцената, ние си казвахме една на друга „Толкова съжалявам.” Хората наоколо се засмиваха и ни казваха „Вие само играете” и ние им отвръщахме „Знаем, но се чувстваме толкова зле.”

Заклинанието за стила на Селена!
BOP FEBRUARY 2008

Тайна за красота
Тайната за красота на Селена е проста – поддържай се естествена. „Аз не използвам много козметика по себе си.” Всъщност единствената задължителна козметика за грим е „Carmex” балсам за устни.
Тайна за усмивка
Каква е тайната на Селена да се усмихва толкова сладко? Тя се упражнява през цялото време. „Когато бях в пелени съм обичала да се усмихвам. Майка ми веднага е казвала „О, снимай я!” и баба ми е обожавала да ме снима. Сега аз просто се усмихвам, особено когато се смея, а аз се смея много!”
Тайна за мода
Как можеш да имаш стила на Селена? Разнообразете облеклото си с нещо, което обичате! „Аз обичам британския флаг.” И когато колежката й Дженифър Стоун открива това, тя изненадва Селена! „За рождения ми ден Дженифър изрисува британския флаг на зеления ми чифт „Converse”.Обожавам ги.”

Селена признава, че не винаги е била стилното момиче, което е днес. „Баща ми искаше момче, когато съм се родила, така че ме обличаше като момче” – смее се Селена – „На снимките от детската градина се вижда, че нося ботуши „Timberland”, панталони и горнище поло. Казах на баща си: „Татко! Аз не съм момче!”

5 лесни стъпки за убийствен вид!
J-14 JANUARY 2009

Гримьорът на Селена Брус Уейн разказва ексклузивно, че най-голямото предизвикателство за красота на Селена е да носи тоновете грим, докато снима „Магьосниците”. „Ключът за нея и за всеки друг е да поддържа кожата чиста, без да прекалява.” Миенето повече от два пъти дневно ще изчисти кожата от естествената влага и ще я накара да произведе допълнително овлажняване. Лек овлажнител всяка вечер е задължителен!
Тайните на Селена
Използването на продукти, които са твърде силни, е често срещана грешка. Пробвайте този тест за определя на типа кожа, който имате:
Изчакайте 10 минути след измиване.
Ако вашата кожа е опъната – суха кожа, ако е лъскава – мазна кожа.
Започнете режим за грижа на кожата, който е нагоден за вашия тип кожа и вашият вид ще се подобри в рамките на 4-6 седмици!

Бих желала да се върна в детската градина!
J-14 DECEMBER 2009

Училището може да бъде трудно – тестовете стават по-трудни, книгите стават по-дебели, а слуховете по време на обяд още по-драматични! С толкова академично и социално напрежение, Селена желае наистина да има магически сили, така че да върне времето назад – от училище направо в детската градина!
Селена наскоро пътува до Гана като посланик на УНИЦЕФ и започна да подготвя първото си турне, така че не е чудно заетото момиче да поиска да бъде малка отново. „Бих желала да се върна в детската градина, защото имах време за спане и време за почивка. Бих искала да ги впиша в моя настоящ график.” Вместо това Селена едва намира време за домашните! Сега найният списък за четене е супер натоварен – „Животинска ферма” на Джордж Оруел (бел. LightOne – страхотна книга между другото, която препоръчвам), „Спасителят в ръжта” на Джеръм Селинджър и „Отнесени от вихъра” на Маргарет Мичъл. „Това са книги, които не харесвам особено да чета, но всичко е наред. Трябва да го направя заради училището и ще го направя.” Тези книги са чудесни, но със сигурност не могат да надминат дните на игралната площадка и яденето на закуски.

Какво прави Селена толкова популярна?
J-14 MARCH 2009

Селена има хиляди нови приятели в MySpace! Така че....
Какво прави Селена толкова популярна?
Точно когато сте си мислели, че Селена не може да бъде повече популярна, тя достига над 210 000 приятели в нейната страница в MySpace – а дори няма толкова хора в родното й градче в Тексас! Също така нейният канал в Ютуб е един от 20-те най-следвани профили! Но защо всеки иска да е нейн приятел?
Първо – Селена не дърдори за нейното гадже!
Всяко момиче иска мило и страхотно момче. Е, Селена успя да докопа неустоимия Ник Джонас! Как успява да го запази? Като не дърдори. Селена сподели със списанието, че Ник е „чудесно момче, а Джонасите са наистина приятно семейство”, но тя отказа да влезе в детайли. Правейки това, нейното взаимоотношение остава лично и за всички останали остава да искат да узнаят повече! Умно момиче!
Второ – Селена винаги подкрепя нейните най-добри приятелки!
Лоялната Селена не само има среднощни преспивания с приятелката си Деми или посещения на нейното турне – тя дори пусна видеа в Ютуб за Деми и братята Джонас, казвайки на всички да си купят аблумите им! „Тя винаги е скалата в нашето приятелство” - признава Деми. Селена също иска да се увери, че всичките й приятели знаят, че „да бъдеш себе си е хубаво.”
Трето – Неофициално или стилно, нейните облекла са върха!
Селена не иска да купува надценени боклуци – нейните основни магазини са „Forever 21” и „BCBG”. „Моят стил всъщност е много евтин.” – обяснява Селена. Дори въпреки да знае какво харесва и че може да носи тонове различни дрехи, нейнота любима визия е наистина проста: „Аз обичам моите тънки джинси и бяла тениска с формата V на врата и черни високи гуменки”. Колко сладко!


Да отгледаш Селена!
PEOPLE MAY 2008

Как майката-актриса Манди Тийфи успява да отгледа една смирена звезда (Първа стъпка – Бъди в къщи преди полунощ!)
За домашните задължения
„Селена трябва да приготви собственото си пране. Ако Селена готви, то аз чистя. Тя трябва да помага с храната на кучетата. Няма точно определени задължения. Просто всички вършим, каквото е необходимо.”
За полицейския час на Селена
Зависи от това с кого е навън и къде отиват. Но в 90 процента от случаите установеното време е 23:30 часа. Тя никога не отива на филмови премиери, партита или нещо свързано с бизнес без присъствие на родител. Точка. Това правило няма да се промени, докато не навърши 21 години!”
За наказанията
„Тя не е била наказвана от много отдавна. Но последния път, когато загази, взех й мобилния телефон.”
Да растеш в Холивуд
„Аз никога не се притеснявах за Селена. Тя е много силна и целеустремена. Аз наистина не съм променяла никакви правила за нея. Ако на нея й е забранено да прави нещо в Тексас, то също й е забранено да го прави и тук. Селена знае коя е и аз съм около нея, за да се уверя, че не се променя.”

Манди споделя още: „Има много хора в Лос Анджелис, които й казват „Да”, така че моето място е да й казвам „Не” и да й напомням, че тя не е задължена за нищо.”
В свободното си време дъщеря й описваща се като „луда по обувки” изхарчва нейните 150-250 долара седмични джобни в магазини „Aldo” и „Forever 21”. Относно гаджетата Селена споделя – „Аз ходя по срещи, но точно сега не се нуждая от гадже”. Многообещаващият готвач – нейният специалитет е пилешко с хавайски сос терияки (teriyaki) (бел. LightOne - японски готварски сос за риба или месо.) – също обича да прекарва време за сърф, да гледа хорър филми и да си чати с приятели от Тексас. „Аз се запознах с най-милите хора в Лос Анджелис, но си оставам в сърцето си момиче от Тексас.”

„Моите родители са върха!”
TIGER BEAT MAY 2009

Селена знае, че тя винаги има родителите си, за да се обърне за съвет или за весело прекарване.
Селена Гомес е вкъщи след дълъг ден на снимачната площадка на „Магьосниците от Уевърли Плейс”, когато тя получава съобщение от най-добрата си приятелка Деми Ловато. Тя й казва, че в Интернет се разпостраняват слухове за тях. Селена отива при майка си, защото тя ще знае как да се справи със ситуацията. „Аз винаги отивам при майка си за съвет – казва Селена – Тя ме е научила как да не приемам такива неща навътре.”
Израствайки в Холивуд светлините на прожекторите могат да бъдат трудни понякога, но за щастие Селена има нейните родители да се грижат за нея, когато нещата станат твърде затормозяващи. „Майка ми и доведеният ми баща са най-голямата ми подкрепа. Но те също така ме поддържат смирена. Живеейки в Лос Анджелис, където всички ти казват „Да, ти си перфектна” – то работата на родителите ми е да бъдат до мен и да ми казват „Не, не си. И все още трябва да си вършиш домакинските задължения!”
Селена се разсмива, когато приятелите й кажат, че е глупаво да се мотаеш с родителите си. „Аз харесвам да си караме наоколо с колата и да се забавлавям с родителите ми. Мисля, че е забавно. Ние имаме някои от най-добрите ни моменти в колата.” Селена също обича просто да мързелува вкъщи. „Ние ще си вземем видео филм под наем, ще купим храна и ще се изтегнем на дивана по анцузи. Моите родители обикновено ме карат да се срамувам, но сега приемам тяхното глупаво държание. Майка ми обича да рапира. Тя просто обича да се държи лудо, но в същото време да бъде майка. Аз се смея и се забавлявам!”

„Сега моето семейство е цяло!”
BOP JUNE-JULY 2009

Първоначално Селена не е била толкова сигурна относно това да има доведен баща, но сега не може да си представи живота без него!

Селена Гомес се усмихва и си поема дълбоко въздух. Тя току-що е пристигнала на голямо събитие с червен килим и има пеперуди в стомаха от нерви. Тя се обръща към майка си и й дава голяма прегръдка, тогава се обръща към доведения си баща и му дава прегръдка също. „Ти ще си прекараш добре.” – успокоява я той преди Селена да излезе от колата, за да се срещне с нейните фенове.
Манди, майката на Селена и баща й Рикардо се разделят, когато Селена е на пет години. Манди се жени през 2006 година за Браян, който става доведен баща на Селена. Първоначално Селена не е толкова въодушевена да споделя майка си с някой друг, но когато Селена осъзнава колко щастлива е майка й, тя бързо си променя мнението. „Беше трудно отначало. – признава Селена за новия член от семейството – Но само факта, че виждах майка си щастлива – това имаше значение в края на краищата.”
Въпреки че приспособяването на новото семейство е имало трудни моменти, Селена казва, че обича Браян. „Да виждаш родителите ти да се смеят и усмихват толкова много е върховно чувство. Понякога е трудно да поставиш щастието на родителите преди твоето собствено, но в края на краищата то ще стане твое щастие също. Да виждаш майка си щастлива е твое щастие също. Смятам, че отнема време, но си заслужава.”
Браян в края на краищата печели Селена и сега тя не може да си представи живота без него в семейството. „Ние ходим на екскурзия понякога, но обикновено просто се излежаваме на дивана. Ние си вземаме видео филми под наем, купуваме храна и се изтягаме на дивана по анцузи.” Той дори й помага да се научи как да шофира! „Ние излизаме и отиваме на паркинги, където никой няма. – смее се Селена. Майка ми и доведеният ми баща са двамата ми най-големи поддръжници.

Нарушавала ли е Селена вечерния час?
J-14 APRIL 2010

Когато се запознах със Селена на снимачната площадка на „Магьосниците от Уевърли Плейс”, тя ми разказа колко е горда, че слуша родителите си, справя се добре в училище и е добър модел за подражание. Но е добре да се знае, че Селена все още спазва правилата! Седемнадесетгодишната Селена наскоро призна, че нейните родители й поставят вечерен час в полунощ, но тя го е нарушавала. „Аз го наруших миналата година с момче” – разкрива Селена. Тя не казва с кого е било, но така или иначе предполагам е било забавна среща!

Това нормално ли е?
TWIST DECEMBER 2009

Въпрос на читателка към Селена.
„Хей Селена! Не знам към кого да се обърна, когато се почувствам потисната – чувствам как никой не ме разбира! Ти към кого се обръщаш?”
Селена: „Когато се почувствам в лошо настроение, аз вдигам телефона и се обаждам на баба ми или се срещам с фен. Честно, когато и да имам лош ден и срещна фен, това сякаш премахва всичкото лошо от мен. Това е толкова велико. Така че ти трябва да си намериш някого, който да може да ти повдига настроението като роднина от семейството, с когото си близка или приятел.”

Най-добрите приятелки на Селена я принуждавали.
J-14 SEPTEMBER 2010

Селена се гордее, че се заобгражда с позитивни хора, които не я насилват да бъде нещо, което не е. „Аз се опитвам да не се заобикалям с хора, които биха имали лошо влияние.” Но когато е била в училище Селена не е можела да избегне принуждаване от приятелките си, защото нейните приятелки се опитвали да пристъпи извън комфортната си зона. „Имах приятелки, които се опитваха да ме убеждават да правя лоши неща.” Но Селена, която се счита за „здраво стъпила” на земята, знаела че в края на краищата, не би искала да разочарова семейството си и най-важното – себе си. „Никога не съм се поддавала на влияние от приятелки. Просто ги изглеждам и им казвам „Не” и си продължавам по пътя. Не съм им отговаряла „Добре, нека си помисля за това.”

Не се променяй заради момче!
M MAGAZINE JUNE 2009

Всички сме правили грешки, когато става въпрос за момчето, по което си падаш! Когато Селена си харесва едно момче, тя променя стила си заради него! „Харесах един скейтбордист, така че поисках да си купя скейтборд. Изхарчих тооолкова много пари , за да си купя всичко необходимо. Имах шлем за скейтборд и предпазители на лактите. Смятах, че е нужно да съм перфектна за него.” Селена отделя много време и пари, опитвайки се да впечатли момчето, но тя в края на краищата осъзнава, че той вече я харесва заради момичето, което всъщност е. „Оказа се, че момчето ме е харесвало, но не защото бях скейтбордист – той ме харесваше заради самата мен. Не трябваше да го правя това.” Селена се научава от своята грешка и сега разбира, че не трябва да опитваш толкова силно да накараш едно момче да те харесва. „Можех да си спестя доста пари, ако не се бях опитвала да се променя. Просто бъди себе си, за да впечатлиш момчето, което харесваш” – е най-добрият съвет на Селена!

Полудявала ли е Селена по момчета?
BOP AUGUST 2009

Растейки в Гранд Прери, Тексас, Селена винаги се е чувствала по-комфортно играейки с момчетата в махалата. Тя се мотае с тях, кара скейтборд и гледа баскетбол. „Аз съм момчешко момиче. Моите приятели момчета в Тексас са като мои по-големи братя” – обяснява Селена. Сега Селена има тонове приятели момчета в Холивуд, но тя казва, че трябва да внимава с кого се мотае, защото хората веднага ще помислят, че е влюбена в момчето.
Тя бе забелязана да се разхожда с звездата от „Здрач” Тейлър Лаутнър, докато снимаше филма „Рамона и Бийзъс” във Ванкувър, Канада. Двамата отрекоха да са били гаджета и Селена сподели, че й призлява от такива слухове. „Спрете да ме питате за драми и ходене на срещи – вместо това ме питайте за кариерата или моите приятели и всичките хубави неща в живота – това би било забавно!” Снимки с колегата й от „Магьосниците от Уевърли Плейс” Дейвид Хенри докато двамата се разхождат из Пуерто Рико отново събуди слуховете, че са двойка. Селена се разсмива: „Той е моят ТВ брат! Имам много приятели момчета!”
Сега Селена е на 16 години и признава, че би желала да ходи по срещи, но нейните приоритети са се променили, откакто се премести в Холивуд. „Аз преди казвах, че искам някой приятен и мил – да е актьор също. Сега обаче мисля, че би било добре за мен да излизам с хора, които не са в бизнеса. Искам някой честен, някой, който да е много добре приет от семейството ми и да бъде учтив с хората около мен. Бих излязла на среща с фен – те са нормални хора и надявам се биха разбрали моята натоварена програма.”

Селена: „Хората ме гледаха отвисоко!”
M MAGAZINE SEPTEMBER 2009

Като ученичка в средните класове, Селена се сблъсквала с по-възрастни съученици, които си мислели, че „управляват училището” и се гаврели с по-малките ученици. „Едно от най-дразвнещите неща е когато хората те гледат отвисоко заради възрастта ти.” За щастие Селена имала увереността да отвърне обратно на нейните хейтъри. „Забавно е да можеш да им кажеш: „О, наистина ли? Ти си мислиш, че аз съм никоя? Мога да ти докажа, че грешиш!” – разказва Селена. „Аз окуражавам хората на моята възраст да отстояват себе си.”

Не можех да се впиша! Хората ме наричаха позьорка!
M MAGAZINE MAY 2009

Дори Селена е наранявана от злобни прякори. От както започна да се мотае с рок групата Forever the Sickest Kids и поп бандата Jonas Brothers, хората казват, че тя се опитва да бъде някоя, която не е. Селена казва по този повод: „Има много погрешни разбирания за мен, но най-лошото е, че ме наричат позьорка.”

Аз бях тормозена!
TIGER BEAT APRIL 2010

Селена Гомес говори за това как е била тормозена и как се е справила с проблема!
Селена Гомес е от типа момичета, които винаги се усмихват. Тя намира време за феновете си, нейните приятели и разбира се, нейното семейство. Трудно е да се замислиш, че някой някога би тормозил мултиталантливата звезда, но тя казва, че това е напълно вярно! „На мен винаги са се подигравали” – признава Селена. Селена иска да сподели нейния съвет за това как да се справите с тормоза.
Преди да бъде позната за нейния актьорски и музикален талант, Селена има проблем с няколко злобни момичета в училище. „Имаше една групичка от момичета, които постоянно злобееха. Трудно е да се впишеш в училище и да се увериш, че си в тълпата. Винаги си казвам „бъди най-добрата, която можеш да бъдеш.” Смятам, че научих доста уроци. Всеки преминава през това.”
Когато става въпрос за справянето с тормоза, Селена казва, че е важно да се застъпиш за себе си. „Всеки трябва да го направи в един момент от живота си. Винаги съм казвала, че ако поемеш тежкия път, ще ти се отплати повече. Аз поех по тежкия път и вижте ме къде съм. Толкова щастлива!” Тези дни Селена има увереността да се надсмее на злобата и тормоза идващ заради публичността. „Аз го приемам. Майка ми ме е научила да съм „както и да е” за тези неща. Основно да не приемаш нещата твърде лично. Ако си уверена в себе си и знаеш кои са истинските ти приятели, ще бъдеш щастлива.” Селена също така има специално послание към нейните фенове, които са тормозени: „Ти не можеш да си позволиш да мислиш, че не си достатъчно добра като останалите. Бъди внителна какво правиш, казваш и с кого излизаш. Представи себе си добре.”


Болезнено е да те наричат страшно слаба.
M MAGAZINE JULY 2010

Докато някой звезди са наричани дебели, други пък са назовавани твърде слаби. Селена отвръща на удара!
Растейки Селена винаги е била приятелка с Деми, като я успокоява и й казва, че е красива, когато злобни момичета се присмиват на Деми и я наричат дебела. За Деми вероятно изглежда сякаш Селена никога не е имала за какво да се притеснява от тялото си. Всъщност обаче някои предполагат, че след като някое момиче е слабо, те никога не се изправят пред критични коментари за килограмите им. Но това не е вярно! И Селена знае тази тъжна раелност много добре. Наскоро ние бяхме близо до Селена на събитие в Лос Анджелис, когато Селена призна на човек до нас, че тя не ходи на фитнес, защото е естествено слаба. Човекът отсреща обаче започна да я тормози за това. Горката Селена! Тя опита да се защити, казвайки на момичето: „Аз нямам вина за това! Сигурна съм, че един ден ще ходя!” И докато Селена се опитваше да се измъкне от положение, бе ясно, че тя е свикнала да чува коментари за теглото си. Когато такива критици за тегло започнат да я тормозят, Селена си припомня съвета от баба й за това как да се справя с хейтъри. „Тя ми казва: „Не обръщай внимание на негативността.” Така че се опитвам да не се фокусирам върху това. Искам феновете ми да знаят, че всичките луди слухове за мен не са верни. Аз всъщност обичам да готвя – и да ям”, разказва Селена.

Какво има в хладилника на Селена?
Закуска – „Майка ми прави омлет като добавя гъби, лук и сирене.”
Лека закуска – „Ако съм на пустинен остров, бих искала да взема с мен Сникърс и кисели краставички.”
Обяд – „Когато снимам „Магьосниците” ям сандвич с пуешко и Спрайт.”
Вечеря – „Спагети, те са угояващи, но ми възвръщат енергията.”

Аз бях тормозена, защото бях себе си.
TIGER BEAT NOVEMBER 2010

Селена Гомес винаги е била вярна към себе си, дори когато децата в училище й се присмивали. „Имах много слухове за мен в училище. – разкрива Селена. – Много хора казваха неща за мен, които не бяха верни изобщо. И тогава аз ги питах за това, а те отричаха да са казвали такова нещо.” Селена казва, че дори губи приятели през това време. „Аз осъзнах кои са ми истинските приятели.” Така че ако вие преминавате през същия проблем в училище, какъв е нейният най-добър съвет за вас? „Смятам, че е много важно винаги да помниш коя си.”

Писмо на фенка разплаква Селена!
M MAGAZINE DECEMBER 2007

Новата звезда на Дисни Селена почувствала небесното присъствие веднага след като започнала снимките на нейното шоу „Магьосниците от Уевърли Плейс”. Всъщност благословената знаменитост казва, че това бил един от най-страхотните й моменти в нейния живот. „В деня, когато получих моето първо писмо от фен, се почувствах докосната от ангел. Отворих писмото и прочетох всяка една дума от човека. Помня името й, казваше се Тейлър. Тя ми каза, че е била на всичките ми записи на шоуто . беше невероятно! Аз почти се разплаках. Писах й обратно едно дълго писмо с автограф, за да й покажа колко мила е била за мен!”

Специалното писмо от фен за Селена!
POPSTAR MARCH-APRIL 2010

Звездите получават тонове писма и подаръци от феновете, но понякога едно специфично писмо или история изпъква. Селена разказва за едно от нейните любими неочаквани фенски срещи.
„Една фенка ми написа писмо. Тя минаваше през химиотерапия за рак и дойде да ме посети на снимачната площадка на „Рамона и Бийзъс”. Тя с нейната майка, която я закарала до снимачната ни площадка, чакаше навън. Аз не знаех нищо за това, докато не излязох навън и не я видях. Тя бе на девет години и нейната майка започна да плаче, когато се запознах с нея. Аз си поговорих малко с нея за „Магьосниците” и за филма и аз й подписах шапката и се снимах с нея. На следващия ден получих писмо от нея: „Благодаря ти толкова много. Моята мечта стана реалност!” Получих и отделно писмо от майка й, която ми разказа през какво е преминало детето й. Тя ми каза, че единственото нещо, което можело да я разсмее е било моето шоу и как се е усмихвала и че срещата ми с нея е било много мило. Аз започнах да плача четейки писмото и тогава осъзнах колко благословена съм в това, което върша!”

Репортаж от „Програма за защита на принцеси!”
TWIST JULY 2009

Отидохме в Пуерто Рико, за да говорим със Селена и Деми!
Имаше ли драма на снимачната площадка между Селена и Деми?
Да бъдеш с най-добрата си приятелка ден и нощ звучи страхотно – но откакто Селена и Деми прекарват над един месец заедно в Пуерто Рико снимайки „Програма за защиа на принцеси”, ние се запитахме „Никога ли не си лазят по нервите?” Оказа се, че не! „Това е повече като работа с моята сестра.” – признава Деми, докато я разпитваме на снимачната площадка. Селена добавя: „Ние никога не спираме да говорим и да се смеем!” Хората си мислят, че момичетата биха се карали за това коя да играе принцесата и коя да играе мъжкараната, но те не са се интересували за това, защото и двете роли са страхотни! „Забавното е в това, че независимо какво ми е, примерно съм уморена, Селена ще дойде при мен и внезапно аз придобивам енергия!” Деми ни разказва това минути след заснемването на сцената в кафнето със Селена. Всъщност Селена и Деми се познават толкова добре, че останалите ги мислят за луди! „Ние се смеем една на друга толкова силно, - обяснява Селена – че отпървом останалите от екипа чувайки вътрешните ни шеги са силно учудени. Сега те ни се смеят и прочее.” Толкова забавно!

Селена и Деми: „Ако ние харесаме едно и също момче, ние ще...”
TWIST DECEMBER 2009

Има няколко неща, които просто не можете да свършите с момче – да си лакирате ноктите, да поплачете над романтичен филм, да си пеете с четката за коса – това са дейности само с най-добрата приятелка! Разкриваме най-запомнящите се и емоционални моменти в приятелството между Селена и Деми. За Деми, това е осъзнаването, че тя и Селена никога не биха избрали момче пред тяхната дружба! „Аз съм много грижлива за нашето приятелство.” – признава Деми. „Ако ние харесваме едно и също момче, аз бих казала: „Можеш да го имаш, защото не искам да си разрушим приятелстото.” А тя тогава ще ми каже: „Не, ти го вземи!” И тогава двете ще приключим като не го харесваме!” След почти десет години приятелство, момичетата все още имат нужда да се мотаят заедно. „Най-запомнящият се скорошен момент с мен и Деми бе , когато отидохме в Bob’s Big Boy в 10:30 вечерта.” – разкрива Селена.”Поради това, че бе късно, нямаше никого и ние ядохме пържени картофки и млечни шейкове. Аз просто обичам да съм с нея – тя вади най-доброто от мен!” Селена и Деми са наистина най-добрите приятелки!








Няма коментари:

Публикуване на коментар